Samenwerken

brug
Märklin H0 spoorbrug

Noctilaris werkt samen met verschilende partijen.

Ik ben overtuigt van de voordelen van kennis verhogen en kennis delen. Daarvoor is Dx Experts. In dit samenwerkingsverband leggen we de focus op het verrijken van kennis en het verhogen van onze expertise, om deze vervolgens te kunnen delen met opdrachtgevers, collega's en de open source communities. Daarbij houden we een goede work-life balance en zorgen we voor projecten waar je plezier aan hebt.
Op de site van Dx Experts publiceren we ook technische blogposts met nieuwe inzichten die we hebben geleerd.

Naast Dx Experts werk ik ook samen met (of voor) kleinere en grotere digital agencies, zoals The Savvy Few, Synetic en Intracto.

Bij projecten die geheel vanuit Noctilaris beheerd worden zet ik ook de expertise in van boven genoemde bedrijven en collega freelancers, om een klus met een compleet team aan te kunnen pakken.

Ik gebruik veel open source software, zoals Symfony, Drupal en Lando. Hierbij lever ik ook actief een bijdrage aan de verdere ontwikkeling van die software door mee te helpen met code en documentatie schrijven, code reviewen, patches testen en vragen beantwoorden in Slack kanalen. Ook ben ik aanwezig op open source events zoals de Symfony Con, Drupal Dev Days en Frontend United. Hierdoor is mijn kennis van deze software goed up to date.