Welkom!

Noctilaris is de eenmanszaak van Finne Fortuin. Sinds 2005 bezig met software ontwikkeling, ondertussen expert op het gebied van backend PHP, Symfony en Drupal development. Daarnaast ook brede kennis van frontend development en devops. Zeg maar gerust full stack software engineer.

Finne
Finne ziet chocolade

Met een academische analytische aanpak weet ik bedrijfsproblemen te vertalen naar technische oplossingen. Ik kan volledige projecten oppakken en aansturen, maar ben ook flexibel projectmatig inzetbaar op freelance basis.

Mijn kennis en ervaring deel ik graag met anderen. Daarom help ik mee bij de ontwikkeling van open source software zoals Symfony en Drupal. Ook werk ik regelmatig samen met andere (freelance) programmeurs om kennis uit te wisselen. Ook ben ik regelmatig aanwezig bij techtalks, events en open source communities events.

Ik werk samen met andere programmeurs, designers en digital agencies zodat opdrachten bijdragen aan het verrijken van kennis en het verhogen van onze expertises. Door te werken vanuit nieuwsgierigheid en plezier zorg ik voor een betere prestatie en nieuwe ideee╠łn.

Neem contact op als je wilt weten wat mijn beschikbaarheid is voor freelance inzet op een project of een (technisch) probleem wilt oplossen.